Vulcanizare mobila Chisinau Non Stop

Vulcanizare mobila in actiune
Vulcanizare mobila non stop Lucram zi si noapte, fara zile de odihna.
Plecarea in 40 minute in orice regiune a Chisinaului si Moldovei.
Echipament european, diferite tipuri de servicii de vulcanizare.
Vulcanizare mobila in actiune
Lucram zi si noapte, fara zile de odihna.
Plecarea in 40 minute in orice regiune a Chisinaului si Moldovei.
Echipament european, diferite tipuri de servicii de vulcanizare.
Vulcanizare mobila in actiune
Lucram zi si noapte, fara zile de odihna.
Plecarea in 40 minute in orice regiune a Chisinaului si Moldovei.
Echipament european, diferite tipuri de servicii de vulcanizare.
Despre noi

Vulcanizarea mobila in Chisinau 24/24 va rezolva orice problema a anvelopelor dumneavoastra

Vulcanizare mobila – este o forma mult mai comoda de organizare a lucrarilor ce tin de ingrijirea anvelopelor. Vulcanizare mobila non stop in Moldova, care lucreaza zi si noapte, este in stare sa vina la orice adresa indicata de dumneavoastra, realizind un spectru vast de lucrari de restabilire a calitatii anvelopelor. Vulcanizari de la auto-shina.md se ocupa de repararea anvelopelor, schimbare sezoniera, curatare, inlaturarea taieturilor si reparaţia cordonului. Noi va garantam o echilibrare de încreredere a rotilor, utilizind echipament modern european. Serviciul de vulcanizare 24/24 mobila Chisinau practic nu are limite cind vine vorba de arsenalul tehnic. Vulcanizare auto non stop se apuca de orice tip de lucru, indiferent de nivelul de dificultate, si este in stare sa deserveasca anvelopele de orice format. Cu noi, dumneavoastra vi se va oferi echilibrarea rotilor, pretul careia neaparat va va bucura. Nu trebuie sa va impuneti din nou sa pierdeti timpul stind in rind la vulcanizarile obisnuite, doar serviciile calitative de vulcanizare in Chisinau deja de mult ofera clientilor sai posibilitatea vulcanizarii mobile.

Auto-shina.md intr-un timp record va veni la orice adresa indicata de dumneavoastra in cerere. Vulcanizarea mobila zi si noapte presteaza servicii acolo unde acestea pot fi necesare clientului – in curtea casei, la parcarea de la oficiu, sosea de oras si in orice alt loc. Specialistii cu experienta va vor ajuta sa identificati problemele rotilor dumneavoastra si vor putea sa gaseasca cea mai optima solutie.

Vulcanizare in actiune
indepartarea rotilor

Schimbarea sezoniera a anvelopelor

Anvelopele dumneavoastra necesita reparatie urgenta? A venit timpul pentru schimbarea sezoniera a cauciucului? Aveti nevoie de echilibrarea rotilor in Chisinau sau orice alt loc de pe harta tarii? Vulcanizare Chisinau 24/24 este gata sa vina in ajutorul dumneavoastra. Economisiti timpul dumneavoastra si beneficiati de vulcanizare la tarife bune si servicii calitative de orice profil. Noi garantam calitate inalta a lucrarilor prestate si preturi accesibile la serviciile de vulcanizare.

Vulcanizare mobila Auto-shina.md ofera servicii de:

  • Reparatia taieturilor si penelor de cauciuc
  • Schimbarea sezoniera a anvelopelor
  • Depozitarea sezoniera a anvelopelor
  • Alegerea si vinzarea anvelopelor
  • Servicii de vulcanizare
  • Echilibrarea rotilor
  • Livrarea anvelopelor
  • Reparatia anvelopelor

Pret pentru serviciile de vulcanizare mobila

Lista preturi servicii vulcanizare mobila (autoturisme)

R 12-15 570 lei
R 16 590 lei
R 17 690 lei
R 18 750 lei
R 19 890 lei
R 20 950 lei
R 21 990 lei
Scoaterea unei anvelope la vulcanizare
Masurarea presiunii rotilor

Crossover, Minivan, SUV, Microbuz

R 12-15 640 lei
R 16 650 lei
R 17 730 lei
R 18 800 lei
R 19 920 lei
R 20 990 lei
R 21 1080 lei

Costuri servicii vulcanizare suplimentare

Comanda minima 450 lei
Comanda in timpul noptii +100 lei
Comanda din orice regiune a tarii 10 lei/km
Reparatia taieturilor (o anvelopa) 450 lei
Reparatia cordonului taiat (o anvelopa) 450-600 lei
Asteptarea clientului la locul indicat 150 lei/ora
Anvelope

Avantajele noastre

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Venire operativa – de la 40 minute

Nu doriti sa pierdeti timpul pentru a merge la vulcanizari in Chisinau? Atunci, vulcanizarea mobila – este ceea de ce aveti nevoie! Pur si simplu apelati-ne si peste 40 de minute va veni un specialist pentru a rezolva problemele dumneavoastra cu rotile. Pina se va produce schimbarea anvelopelor, dumneavoastra puteti sa va bucurati de o ceasca de cafea, fara necesitatea de a ieşi din casa. Vulcanizare la comanda pina la domiciliu nonstop - aceasta este comod si accesibil!

Regim de lucru zi si noapte

Ati ramas blocati intr-un loc incomod? Noi vom veni cu bucurie si va vom ajuta, in orice regiune a Moldovei in care nu v-aţi afla. Vulcanizarea mobila 24/7, fara pauze de masa. Dar, cel mai important – specialistul va veni rapid! Sa faceti cunostinta cu tarifele pe timp de noapte, dumneavoastra puteti in „Servicii suplimentare”.

Experienta de lucru – 5 ani

Vulcanizare online in Chisinau presteaza servicii din anul 2015. In decursul acestui timp noi am deservit mai mult de 1000 clienti si am instalat cel mai nou echipament! Datorita acestui fapt, specialiştii noştri pot efectua reparatia anvelopelor si schimbarea sezoniera a acestora intr-un termen scurt. Covenabilitate, confort si siguranta – iata care sunt valorile noastre de baza!

Grija fata de clienti

Noi pretuim increderea acordata de fiecare client, iata de ce noi cautam solutii individuale pentru fiecare. Modernizarea neincetata a vulcanizarii este indreptata spre asigurarea unui nivel inalt al serviciilor prestate si siguranta pentru proprietarii de masini si masinile lor. Conform sondajului efectuat, mai mult de 96% din clientii care au beneficiat de serviciile noastre au ramas satisfacuti de calitatea acestora.

Echipament technic la cel mai înalt nivel

Fiecare echipaj al vulcanizarii mobile este amenajat cu echipament verificat si de incredere de la producatori europeni. Datorita acestui fapt, specialistii noştri rapid si simplu schimba si repara anvelope de orice marca si tip de masina, si nu doar branduri populare. Autoturisme, crossover, autobuz – vom repara totul!

Sistem de reducere

Orice sofer apeleaza la serviciu de vulcanizare minim de doua ori pe an: prentru schimbarea de vara si de iarna a anvelopelor. Cu noi aceasta este mult mai comod! Apelati numarul de telefon indicat pe site si aflati cum sa economisiti la servicii de vulcanizare. In plus, facind comanda imediat pentru mai multe masini, dumneavoastra aveti posibilitatea sa beneficiati de o reducere placuta. Cum? Mai multe detalii t sa aflati de la consultantii nostri.

V-ati saturat sa depozitati anvelopele pe balcon si doriti sa va prelungiti viata cauciucului? Va recomandam sa utilizati serviciul pastrare anvelope in chisinau. Depozitarea la temperatura si umiditatea optima va preveni deteriorarea anvelopelor si va crește durata de valabilitate a cauciucului. De asemenea, eliberează spatiu in garaj sau balcon.